Kom til Heggedal i Asker kl 13 i dag!!!!

Jeg har drømt om det så lenge.

Drømmen holdt meg oppe i en tung, tung tid.

I åtte år.

Jeg trodde på drømmen.

Jeg håpet at jeg hadde rett.

Men jeg var aldri sikker.

Men I DAG går drømmen min i oppfyllelse!

Kom til Heggedal i Asker for å feire med meg kl 13 i dag! Da har jeg min ordentlige debututstillingen på Galleri Pikene ved Broen i Heggedal i Asker. Det er det okergule, vakre, gamle huset midt i byggearbeidet i sentrum. Utstilligen har galleriet kalt «Heddas Høst og en Anelse Anja», men billedkunstner Anja Cecilie Solvik setter heldigvis sitt preg på utstillingen vår mer enn en anelse. Vi ble ferdige med å henge opp og ordne på fredag, og det var et indre jordskjelv å se bildene på veggen for første gang.  Bildene til Anja og debutanten utfyller hverandre og snakker med hverandre. Jeg har vist noen av etsningen mine før på Galleri Tjuvholmen, men dette blir første gang jeg har en ekte utstilling, og det blir første gang at jeg viser noen av maleriene mine.

Du kan lese mer om utstillingen på hjemmesiden til galleriet her

Jeg har hatt så mye å gjøre med denne utstillingen – og med barna mine – i det siste at jeg ikke rukket å skrive mer her i det siste. Men kom, kom, kom, hvis du er i nærheten og har tid og lyst! Det ville jeg sette stor pris på.

Hedda maler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *