Gira på God Kveld

I hele 2007 var jeg innlagt på sykehus og i journalen sto det at det var usannsynlig at jeg noen gang skulle klare å komme tilbake til jobben i TV2. Samtidig var hjemmesituasjonen vanskelig og ekteskapet gikk mot slutten. Jeg var derfor overlykkelig da jeg kunne jobbe litt igjen. Dette klippet er fra God Kveld Norge for noen år siden, og jeg må jo bare smile over meg selv…


http://tv2.no/play/?progId=424308

5 thoughts on “Gira på God Kveld

  1. Flotte Hedda! Du sjarmerer med ditt ekte vesen enten det er i TV-ruta eller per blogg (gratulerer med den siste). Takk for at du deler at livet ikke bestandig er like greit :-), men at det like fullt finnes et og annet å glede seg over.

    1. Takk! Det er hyggelig at du synes! Det er viktig å være ekte. Vi lever i en verden der stadig flere manipulerer stadig mer på utseendet og ikke minst på bilder. Viktig å vise barn og unge hvordan vi egentlig er, selv om det ikke er så lett bestandig. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *